blijf up to date!

Nieuws

Blijf ook dit jaar up-to-date met het laatste carrousel nieuws. Hier plaatsen wij onze nieuwsbrieven om je op de hoogte te houden over o.a. nieuwe ontwikkelingen, data, locaties en uitslagen.

Alternatieven  carrouselrijden in corona tijd

Het wedstrijdseizoen 2020 is helaas volledig van de baan. Wel heeft dit voor leuke alternatieven gezorgd! Om in deze periode de groepen die weer kunnen trainen een leuk alternatief te bieden hebben we de volgende activiteiten in het leven geroepen. 

1. online meetmomenten

2. VCN Jury op locatie

Voor meer informatie hierover zie de nieuwsbrieven hieronder.

1e ‘jury on tour’ is een feit!

Franny Nowee ging eind september als eerste VCN jurylid ‘on tour’ naar Manege Ravenswaaij!
“Super leuk om als VCN jurylid toch nog aan de slag te kunnen dit jaar; aldus Franny. ‘Corona heeft voor een volledig geannuleerd wedstrijdseizoen gezorgd, maar op deze manier kunnen we op de manegebedrijven zelf teams nog beter op weg helpen voor het nieuwe seizoen. Ieder ruitersportcentrum kan op deze manier een officieel carrouselmoment aanbieden aan haar team(s) en dit tevens op basis van de regionale regels mbt corona in hun eigen veiligheidsregio.

Wedstrijdseizoen 2021? 

Momenteel er meerdere scenario’s uitgewerkt voor het volgende wedstrijdseizoen van 2021. 
Zowel voor de carrouselgroepen in de huidige structuur als het nieuwe teamrijden. Gezien de ontwikkelingen rondom het corona virus houdt het bestuur er rekening mee dat het volgende seizoen nog niet zo verreden kan worden als vanouds. De toekomst is voor iedereen, en voor het carrouselrijden, nog onzeker. Om alle opties open te houden worden er meerdere scenario’s uitgewerkt waarmee we kunnen schakelen met oog op de aanpassingen door het corona virus. De rankinglijst wordt later dan normaal opgemaakt, waardoor de alternatieven van 2020 langer ingezet kunnen worden.