blijf up to date!

Nieuws

Blijf ook dit jaar up-to-date met het laatste carrousel nieuws. Hier plaatsen wij onze nieuwsbrieven om je op de hoogte te houden over o.a. nieuwe ontwikkelingen, data, locaties en uitslagen.

Nieuwe alternatieven  carrouselrijden in corona tijd

Het wedstrijdseizoen 2020 is helaas volledig van de baan. Wel heeft dit voor leuke alternatieven gezorgd! Om in deze periode de groepen die weer kunnen trainen een leuk alternatief te bieden hebben we de volgende activiteiten in het leven geroepen. 

1. online meetmomenten

2. VCN Jury op locatie

3. Wedstrijd 4 oktober bij de Zilfia’s Hoeve. 

 Voor meer info, ga naar:  https://vcncarrousel.nl/wp-content/uploads/2020/06/Carrouselmogelijkheden-in-corona-tijd.pdf

Leeftijdsgrens 18 jaar 

 
Door het afgelaste wedstrijdseizoen van 2020 door de corona periode beseffen wij dat er veel teleurgestelde jeugdruiters zijn, die door de coronamaatregelen hun ponycarrouseltijd helaas niet kunnen afsluiten met een wedstrijd of kampioenschap. We hebben een eenmalige uitzonderingsregel in het leven geroepen voor deze groep jeugdruiters. 

In het jaar 2021 mag er in de ponycarrousel gereden worden tot en met 19 jaar!

Commandantencursisten aan de slag!

In 2020 is er een groep enthousiaste instructeurs van start gegaan aan de commandantencursus. Deze cursus was op 1 cursusdag na, afgerond door de cursisten. Deze groep commandanten wordt per direct ontheffing verleend, en mogen starten met het commanderen van carrouselgroepen.  
Zodra de maatregelen versoepelen zal de cursus hervat worden met de laatste dag, en zijn de cursisten verplicht deze laatste cursusdag bij te wonen. Wanneer de cursisten deze dag met goed gevolg hebben afgelegd ontvangen zij het officiële certificaat om ook vanaf het nieuwe seizoen in 2021 te kunnen commanderen op divisiewedstrijden en het NK.